Blog

Inspiráció nyáresti sétákhoz

Inspiráció nyáresti sétákhoz

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem nagyon rohan ez a nyár - a jövő héten már augusztus van! Mi már nyaraltunk egyet, méghozzá Cannes-ban, Dél-Franciaországban. Itt lakunk Párizs mellett, így viszonylag könnyen elérhetjük az Azúr-partot vonattal is (na jó, 5 óra gyorsvasúttal).

Ez alkalommal nem annyira a strandolásé volt a főszerep, hiszen babával utaztunk. Napi fél, vagy egy óra elég is volt a parton. (Az Instagramra feltettem néhány képet, az azonosítóm @hellopamut.) 

Több időt töltöttünk hát a városban a Rue d'Antibes-on, a Croisette-en (ez a parti sétány), vagy a Palm Beach városrész pálmafás parkjában sétálgatva (ezen a részen szálltunk meg egy frissen felújított picike AirBnB-ben - a tulaj aznap reggel tette fel a csempét a konyha falára, mikor megérkeztünk).

Sétáink során könnyen kiszúrtuk a helybéli franciákat - a laza eleganciát kellett csak keresni. A fehér szín nagyon meghatározó az öltözködésükben, de a tengerészcsíkos hasonlóan töretlenül népszerű. Az itteni élmények hatására készítettem egy kis inspirációs összeállítást nyáresti sétákhoz - legyen az tengerparton vagy a városban. A foutát estére is magaddal viheted, hogy arra ülj egy padon (a fehér nadrágok, szoknyák kényesek), vagy magadra terítsd, ha már hűvösebb az idő. 

nyári outfit inspiráció

A napszemüveg lelőhelye a WeWood, szerintünk nagyon menő. A csodaszép gyűrű panyizsuzsi műhelyéből való, felteszi az outfit "i"-jére a pontot. A felső H&M, a nadrág Zara, a kalap Net-a-Porter (bár szerintem érdemes otthon megpróbálni ráhímezni egy tetszőleges feliratot egy egyszerű széles karimájú szalmakalapra), a hátitáska és a papucs Mango (pont ilyen táskát láttam Cannes-ban), a fouta pedig természetesen Hello Pamut és a Brighton verzió.
Ha érdeklődsz a fouták iránt, akkor itt tudsz róluk többet megtudni, illetve, ha július 31-ig feliratkozol a hírlevelünkre, akkor elküldjük a kuponkódokat, amelyeket a hírleveleseink már megkaptak, és amelyekkel 10, 20, illetve 30% kedvezménnyel tudsz most vasárnapig vásárolni.

Nóri

Hozzászólások