Blog

Karácsonyi nyereményjáték

Karácsonyi nyereményjáték

Idén úgy döntöttünk, szeretnénk a kedvenc boltjainkkal, márkáinkkal együtt ünnepelni, így meghívtuk őket, hogy együtt hozzunk létre egy kis varázslatot. A téma ez alkalommal a pihenés, a lazítás, a kényelem, a semmittevés. Azt hiszem, mindannyiunkra ráfér a dolog! ;)


Először is nézd meg a játékhoz kapcsolódó tündéri videót arról, hogy mi mindent lehet nyerni:

 


Mit kell tenned, hogy a tiéd lehessen ez a gondosan válogatott, hangulatos, közel negyvenezer forint értékű nyereménycsomag?

Pár lépés az egész. A játék menete és szabályzat:

  1. Kövesd a Facebookon a nyeremények felajánlóit: HelloPamut, Decolabor, SlowBudapest, CinqFilles, HandmadeHome, MaalmiGreenWayDesign
  2. Írd meg nekünk az eredeti játékposzt alatt (a HelloPamut Facebook oldalán), hogy mit szeretnél kapni leginkább karácsonyra (nem feltétlen a nyeremények közül: mindenre kíváncsiak vagyunk, hosszan is írhatsz - de csak egy kommentben! :) )
  3. Hívd meg egy barátod játszani ugyanebben a hozzászólásban.

És kész is! :)


Egy nyertes mindent visz. Ahhoz, hogy játszhass, a következőknek kell még megfelelned:

  • rendelkezel magyarországi címmel, ahova küldhetjük az ajándékot
  • elmúltál 18 éves (ha nem múltál el 18, de szeretnél játszani, kérd meg a szüleidet, hogy játsszanak helyetted)

A játék 2016. december 16. éjfélig tart (magyar idő szerint). A sorsolás és a nyertes kihirdetése az ezt követő napokban történik a Facebook videó alatti komment részben. A sorsoláshoz a random.org-ot használjuk. A nyertessel utána emailben egyeztetjük a házhozszállítás részleteit. Karácsony előtt elvileg megérkezik a csomag! :)


A karácsonyi lazítást elősegítő szuper termékek egy kicsit közelebbről:

 

A fouta egy nagyméretű, mégis kis helyen elférő, szuper nedvszívó, gyorsan száradó dekoratív textil. Légy te a legstílusosabb a strandon, fürdőben vagy wellness hotelben ezzel a különleges törölközővel - vagy dobd fel vele a kanapédat, ha inkább a lakásban használnád dekorációs elemként! Guerrot Nóri, a HelloPamut (majdnem-)mindenese gondos válogatás után Párizsból küldi Magyarországra ezeket a pihe-puha pamut különlegességeket. A nyertes kiválaszthatja a kedvenc színét a készleten lévők közül. Itt tudod őket megvásárolni: https://hellopamut.com

fouta

  • La Case de Cousin Paul gömblámpasor a Decolabor jóvoltából - 10300 Ft értékben


Színek, gömbölyű formák, sejtelmes fények - és egy csipet arany az ünnepi hangulathoz. A Case de Cousin Paul lámpasorokat egy francia házaspár álmodta meg 2001-ben, miután hazatértek hátizsákos világkörüli útjukról. Varga Dóri, a budapesti dizájnbolt, a Decolabor létrehozója hozta el a gömböcskéket Magyarországra. Dórinál, a webshopban és a budapesti üzletben az eredeti La Case de Cousin Paul égősorokon kívül sok más szuper dolgot is találhattok (például HelloPamut foutákat is), érdemes benézni! :)

  • Anti-határidőnapló 2017 a Slow Budapesttől - 4900 Ft értékben


A határidőnapló, amiben Te szerepelsz az első helyen! Veled is előfordul időnként, hogy úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed felett? Mi lenne, ha kapnál egy kis segítséget ahhoz, hogy a fontos tennivalók mellett tudatosan magadra is jusson egy kis idő? A HelloPamutnál mi is nagyra értékeljük a lazítást, a relaxálást, így mindenképpen szerettük volna, ha megismeritek ezt a naplót; megálmodóját, Krajcsó Nellit; illetve az egész slow mozgalmat! Itt szerezheted be: http://antihataridonaplo.hu

 


Igazi ünnepi finomság - és nem csak a kekszekre gondolunk! Szentgyörgyi Katát a Kicsiházból ismerheted, de ezeket az elegáns csodákat is az ő neve fémjelzi. A Cinq Filles dobozokat sokféleképpen felhasználhatod: tárolhatsz benne édességet, de akár egyéb kincseket is. A Cinq Filles dobozokkal idén a webshopon kívül a Four Seasons Gresham Palota karácsonyi vásárában is találkozhatsz.

 

  • Nyunyi csörgő a legkisebbeknek a Handmade Home-tól - 2600 Ft értékben


Schwarcz-Tóth Vera kézzel készült skandináv stílusú kiegészítői (mint például a videó sztárja, a nyunyi) vagányságot, frissességet hoznak a gyerekszobákba. Ez a nyunyi kedves barátja lehet a hozzá hasonlóan kíváncsi, de már nagyon-nagyon álmos babáknak, gyerekeknek. :) A Handmade Home-tól a Facebook-on tudtok rendelni üzenetben.

  • Arany színű hőlégballonos Maalmi falmatricák - 8500 Ft értékben


Inspirálódj arany hőlégballonok között! A nyertes legalábbis ilyen maalmikkal lesz gazdagabb, de te addig is bármilyen mintát, színt és elrendezést választhatsz a Maalmi kollekciójából, Fülöp Dorka megvalósítja neked! :) A Maalmi (mint MAtrica fAL MInta) egy gyors, egyszerű és könnyen variálható megoldás a falak egyedi díszítésére. Ezek a vinyl matricák többször is visszaszedhetőek, tartósak, és amikkel akár hetente, vagy évszakonként lehet másmilyen a falad. A legjobb bennük? 15 perc alatt fel tudod tenni őket a falra! Utána lehet pihenni tovább! :) Facebook üzenetben tudsz rendelni.

 

  • GreenWay Home természetes növényi gyertya - premier előtt, árazás alatt


Hogy édes fahéj illat legyen a lakásban! A GreenWay Home 2017-ben debütáló gyertyái teljes mértékben növényi waxból készülnek, terápiás tisztaságú illóolajokkal, így égetésük során nem kell tartanod attól, hogy bármi ártalmas kerülne az otthonod levegőjébe. Hogy elsőként értesülhess a gyertyák érkezéséről, kövesd készítőjüket, Csapó Ildit a Greenway Design blog facebook oldalán! Mi már nagyon várjuk!

Egyébként a stylingot és a videó alapjaként szolgáló képeket Ildi készítette a számunkra, köszönjük szépen! :) ♥


A nyereményjátékot én, Guerrot Nóra, a hellopamut.com tulajdonosa szervezem. A nyereményeket a HelloPamuton kívül a Cinq Filles Budapest, a Handmade Home, a Slow Budapest, a Decolabor, a Maalmi és a Greenway Design ajánlotta fel. Sem a Facebook, sem más márkák nem vesznek részt sem a szervezésben, sem a finanszírozásban, szponzorálásban.


Jó játékot és sok szerencsét! Ha pedig addig nem "beszélnénk", kellemes karácsonyi ünnepeket is kívánok! :)


Nóri
Hello Pamut

Hozzászólások