Blog

Back-to-school feketén-fehéren

Back-to-school feketén-fehéren

Még fél (na jó, kétharmad) lábbal benne vagyunk az augusztusban, és biztos csak a jó húsz fokos párizsi időjárás teszi, de az utóbbi napokban sokszor azon kapom magam, hogy őszi hangulatom van.

Közeledik az iskolakezdés, a back-to-school, vagy ahogy felénk mondják, a rentrée. Nekem egy ideje nem kell semmilyen suliba beiratkoznom, de ez az időszak nem is csak erről szól. Olyasféle új kezdet ez kicsit mindenkinek.

Előkerülnek a melegebb holmik, főnek-sülnek a melegebb, tartalmasabb ételek, és a lakás is kezdi őszi arcát felvenni.

Manapság ez nem kell, hogy a dekorációt tekintve feltétlen a narancssárga pirossal való kombinációját jelentse. A népszerű fekete-fehér szerintem minden évszakban megállja a helyét a megfelelő színű és textúrájú tárgyakkal kiegészítve. Nem véletlen nagy kedvence a skandinávoknak a fehér, hiszen az értékes napsugarakat megtöbbszörözi a lakásban és nem magába szívja. 

őszi mood board

Készítettem egy későnyári - vagy koraőszi - otthoni inspirációs kollázst az egyik legpuhább foutánk, a fehér alapon szürke és fekete chevron csíkos Lisbon köré, amit első sorban otthon tudtok használni a kanapéra, egy fotelre vagy egy székre, - vagy hűvös reggeleken a kávét szürcsölve, magazint lapozva magatokra - terítve.

Felőlem most már jöhet az ősz, ha annyira akar! (Na jó, azért még maradj kicsit, kedves Nyár!)

Galvanizált fém lámpás: Zara Home 14995,-

Fém dohányzóasztal: Zara Home 29995,-

Lisbon fouta: Hello Pamut 9990,- (augusztus 9-ig 7990,-)

Szék: Ikea 17990,-

Gyertya üvegben: F&F Home 920,-

Párna: Jysk 3290,-

Kistányér: H&M Home 1490,-

Cereal magazin: Uptostyle 6490,-

Váza: H&M Home 1490,-

Bögre: F&F Home 399,-

Hozzászólások