Első lépés

Hogy megünnepeljük a Hello Pamut webshop és blog elindítását, szuper nyereményjátékot találtunk ki! A játékban való részvétel ingyenes és a nyertes mindent visz!

A 37 ezer forint értékű nyereménycsomagról, a játék menetéről és szabályairól itt olvashatsz bővebben!

A játék két lépésből áll. Első lépésben iratkozz fel a Hello Pamut hírlevelére keresztneveddel és email címeddel! Erősítsd meg a feliratkozást a postaládádban, majd gyere vissza az üdvözlő emailben található linkkel erre az oldalra a második lépéshez!

Második lépés

  1. Válaszd ki a kedvencedet a 33 szín közül (tehát amelyiket meg szeretnéd nyerni)! Ha közelebbről is megnéznéd a fouta törölközőket, csak kattints bármelyikre, új oldalban nyílnak majd meg. Update: Ha telefonon böngészel és nem nyílnak meg az oldalak, kattints ide, hogy megnézd a teljes kollekciót - névvel!
  2. Írd meg a Facebook videó alá kommentben, hogy melyik a te kedvenced (a fantázianevet írd be, pl Amalfi)! Ezzel kész is vagy! 
  3. Nézd meg az emailünket és a Facebook oldalunkat 2015. november 27-én, mikor is nyertest hirdetünk! Alig várjuk!

YucatanBuranoKyotoMondelloNotting_Hill
OxfordBiarritzBiarritzComoFiji

SingaporeMaraisEdinburghKensington
WellingtonHighlandsBora BoraGreenwich parkAtacama
Upper west sideDakarCambridge HamptonsTahiti
BurgundyMarrakeshSerengetiAmsterdamAmalfi
Cabo san lucasAbu dhabiUpper east side

Nyereményjáték! Nyerj a Hello Pamut Őszi Kényeztető Nyereményjátékán! A 10 szuper ajándékot egy nyertes viszi. Részletek és játék: http://www.hellopamut.com/ Játssz most!

Posted by Hello Pamut on Wednesday, November 11, 2015