Szállítási és fizetési feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 1390 Ft (15000 Ft értékű rendelés felett pedig INGYENES).

Azt javasoljuk, hogy olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg, bár a legtöbb esetben kártyával is tudsz fizetni. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott csomagkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. A rendelés feldolgozása után értesítő levelet kapsz a GLS-től. Ebben tudod módosítani a címet, címzettet, kiszállítási dátumot, sőt csomagpontra is tudod kérni a csomagodat. 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Stripe nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

 

ELÁLLÁS JOGA

Az elállásról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz, ide értve a postacímet is.