Ti mondtátok ♥

Megkérdeztük vásárlóinkat, hogy mi a véleményük a foutákról, illetve a HelloPamutról - az alábbi válaszokat kaptuk - ezúton is köszönjük szépen! Ha neked is van foutád és szeretnéd elmondani a véleményed, kérlek, írj nekem a nora@hellopamut.com email címre!

 

A Hello Pamut oldalról rendeltem két gyönyörű fouta törülközőt. Már régóta szemeztem velük és nehéz is volt választani, mert mindegyik annyira szép már a képeken is (a valóságban pedig még szebb!). A weboldalon nagyon könnyű eligazodni és egyszerű a rendelés leadása is. Nálam valami kimaradt a rendelésből és ezért írtam emailt a megadott címre, ahonnan Nóri válaszolt szinte azonnal és nagyon segítőkészen. A törülközőket két napon belül megkaptam és egyszerűen csodálatosak! Nagyon szépen köszönöm a gyors és kedves válaszokat és a rugalmas hozzáállást! Üdvözlettel, Gáspár Kata

 

Urban Eve blogján találkoztam először a foutaval, es most nyárra rendeltem magamnak egyet. Strandolásra használtam es imádom! Szép napot, Palvolgyi Edina

 

A facebookon találkoztam a nyári nyereményjáték kapcsán először a foutával. Praktikusnak találtam, ezért a névnapomra ezt kértem a családtól. Az egyiket jóga szőnyegnek vettem- már fel is avattam- a másikat csak úgy, babakocsit árnyékolni, takarózni vele, vagy majd amire szükség lesz. A jógaszőnyegnek első sorban a baba-mama jógánál veszem hasznát, mert elég nagy ahhoz, hogy mind a ketten elférjünk rajta, és a lányomnak is tetszik a szép színe. Üdv, Hegedűs Bite Nóra

 

Nagyon tetszik a fouta. Kellemes, puha anyag. A most rendeltet ágytakarónak használom, de biztos fogok még rendelni más célra is :-). Jó lenne, ha többféle méretben is kapható lenne. Igaz egy mintánál láttam, hogy háromszor akkora, mint a többi. De ha lenne például normál takaró méret többféle mintánál, színnél, akkor abból szívesen vennék. Üdvözlettel: Appel Mónika

 

Gyonyoruek a fouták! Három fős csaladunknak vettem őket es a fiúk is nagyon örültek neki. Visszük magunkkal a nyaralásra, de így kézbe véve látom, egesz évben használni fogjuk őket.

Köszönettel, Niedermüller Anna

 

Ajándékba vettem a feleségemnek, még tőle hallottam a foutáról korábban és nagyon tetszett neki. Üdv! Lóránd László

 

Kedves Nora! A facebook-on került elém a hirdetésetek. Magamnak vásároltam, és még nem tudom,hogy itthoni vagy strand törölközőnek fogom használni. Szép napot Neked! Kovács Zsófi

 

Kedves Nóra!

Végre eljutottam odáig, hogy megírjam ezt az e-mailt és küldjek neked egy fényképet is.

Két foutát vettünk, mert nem tudtam választani :) ( igazából még vannak kinézett darabok, de kezdetnek ezek pont jók lettek).

Kezdem a nagy kedvenccel a Veronaval. Olyan szép, sőt szebb, mint a képen. Nagyon szeretjük, nálunk ágytakaróként funkcionál a nappaliban. Tökéletesen illik a bútorainkhoz, de ami még fontosabb remek játéktér a 4 hónapos fiunknak. Gyorsan ki lehet mosni, így higiénikus, plusz egy védelem a kanapénak.

Az Edinburgh szintén a kisgyerekes mindennapjainkat könnyíti meg, mert kis helyen elfér, állandó kelléke a pelenkázó táskának, bármikor jól jön ha valahol pihenni támad kedvünk, vagy esedékes lesz egy pelenkacsere.

Egy szó mint száz, nagyon szeretjük a gyönyörű foutákat és mindenkinek ajánljuk. Kisgyerek mellé egy igényes, minőségi, hasznos kiegészítő.

Szép napot! Csiki Diána

 

Köszönöm szépen a Hello Pamut termékeit. Instagramon keresztül találtam el hozzád és nagyon tetszettek a képek. Már régóta szerettem volna rendelni és nem csalódtam benne! Saját részre lesz, de jó ajándékötlet is, lehet legközelebb a nővérem szülinapjára rendelek megint. Köszönöm szépen! Üdvözlettel: Jákói Kriszta

 

A végére két részletesebb email váltás:

Kedves Nóra,

Köszönöm a levelet és a számlát is. Tetszik, hogy véleményt kérsz és olyan baráti hangot ütsz meg a vásárlókkal és érdeklődőkkel, mintha tényleg ismernénk egymást.

A Hello Pamutot az egyik ismerősöm kedvelte Facebookon és kíváncsiságból néztem meg, de már elsőre nagyon megtetszett, ugyanis tavaly Görögországban és tavalyelőtt Horvátországban is végig giganagy strandtáskát kerestem, amibe belefér két óriási törölköző és a többi cucc...persze nem kaptam, így a klasszik kék ikeás szatyorral strandoltunk (ciki, nem ciki, ez van). Aztán az oldaladat nézve felvilágosultam, hogy nem a törcsihez kellene táskát keresnem, hanem lecserélni a nagy, nehezen száradó törölközőket erre a vékonyabb, könnyű és főleg kis helyet foglaló cuccra.

Tetszik, hogy vékony, könnyen szárad, kicsire össze lehet hajtani, rojtos, szövött mintás, gyönyörű színe van (egy Jaipur és egy Oxford boldog tulajdonosai vagyunk)...igazából nagyon odavagyok már most, pedig még nem is használtuk. A nagy választékból nehéz volt választani is, több is tetszik és biztosan fogok még rendelni.

A csomagolás is nagyon édes volt, viszont ezt a levelet szerintem korábban kellett volna elküldened, ugyanis ha a párom nem ilyen figyelmes, akkor én bizony a használati utasítást az ajándék teával együtt kidobom, mert sosem gondoltam volna, hogy alaposabban is meg kell nézni. Szóval egyelőre használat nélkül ennyit tudok elmondani róla, mindenképpen ajánlani fogom az ismerősöknek is, hiszen hatalmas találmánynak tartom! Köszönöm szépen, hogy megmentetted az életem és bármilyen strandtáskát választhatok ezentúl! :-) Üdv, Szöllősi Heni

Visszaírtam Heninek, megköszönve a véleményt és egy pici magyarázatot adva a gyenge pontunkra. Dolgozunk rajta! :)

Szia Heni,

Hú, köszönöm szépen a szép hosszú, részletes véleményt! :)

Köszi a visszajelzést az emailjeim stílusára vonatkozóan, remélem, hogy másoknak is tetszik. Igyekszünk profik lenni, de ez egyáltalán nem jelenti azt az én olvasatomban, hogy távolságtartónak is kellene lenni. Én így, közvetlen stílusban tudok hitelesen és jó érzéssel dolgozni nap mint nap. :) Ha a fizikai valóságban is létezne a bolt, akkor ott ugyanilyen lennék! :) (legfeljebb lenne ajándék kávé is)

Tök jól elképzelem az Ikea szatyros történeted, és hát nincs ebben semmi rossz! Bár az igaz, hogy a szatyor durva anyaga kellemetlen lehet, ahogy strandolás után hozzád ér. Örülök, hogy idén máshogy lesz majd és a kedvenc táskádat és foutáidat viszed majd a partra. Az email időzítésével picit gyenge pontunkra tapintottál. Bevallom, főleg éjszaka van időm, időnk a webshop ügyeivel foglalkozni, ugyanis a kisbabám napközben teljes embert kíván (a laptopok pedig kifejezetten vonzzák :) ). Próbálunk egyre hatékonyabbak lenni, remélem sikerül utolérni magunkat és egyre jobb "részidővel" dolgozni! :) Remélem, végül ízlett a tea is, milyen klassz, hogy a párod kiszúrta! Köszönöm még egyszer az időt, amit a válaszra szántál, nagyon kedves tőled! További szép hetet kívánok, Nóri

 

Kedves Nóra!

Lehet, hogy több vélemény is lesz tőlem, mert még 'tesztelem' a foutákat. Ami eddig kiderült: gyönyörűek (kettőt rendeltem saját felhasználásra, mert elegem van a rossz minőségű bebüdösödő törölközőkből). Beáztattam ecetes vízbe őket és 2x kimostam az első használat előtt. Nagyon gyorsan száradnak, ez már eleve nagyon szimpatikus. Kicsit még puhulhatnának, de elvileg ez be is fog következni.

Szóval itt tartunk eddig, majd egy pár hét múlva szerintem újra jelentkezem, a frissebb tapasztalatokkal.

Szép napot! Villányi Judit

Ezt válaszoltam Juditnak, talán másnak is hasznos lehet:

Kedves Judit,

Köszönöm szépen, hogy írtál, hogy visszajeleztél.

A puhasággal kapcsolatban: próbáltad vasalni őket? Főleg gőzölős vasalóval rögtön puhábbak lesznek (sima mosáshoz és száradáshoz képest).

Gondolkodunk egy puhaságjelző pontozáson a leírások mellé (például kis pamutvirágokkal), mert nem egyformák a fouták. Általában a méhsejt szövésűek egyébként puhábbak, de azok között is van különbség. Igaz, a sima szövésűek között is.

Írj majd, hogy hogy alakul a puhaság, ha van rá időd! Köszönöm még egyszer, hogy írtál!

Szép vasárnapot, hetet kívánok, Nóri

A vasalós tipp szerencsére bevált:

Kedves Nóra!

Kicsit még tesztelgettem a 2 csodás foutánkat :-) kimostam, kivasaltam őket, tényleg sokat puhultak, a nedvszívó képességük is nagyon jó. Elhoztuk őket egy 10 napos nyaralásra ahol kapják a kiképzést rendesen (reggel + este zuhanyzás). Az eredmény: semmi bűz, gyors száradás és tökéletes nedvszívás. Nagyon köszönjük, még biztos rendelünk tőletek. Olvastam a kommenteket, hogy drága...stb. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de nagyon jó minőséget kapsz cserébe :-).

Szóval minket megnyertetek. 

Szép napot kívánok! Judit